Metodele aditive adaugă material pentru a umple strat cu strat secţiunea transversală a unui model CAD.Acest proces se numeste Solid Freeform Fabrication cunoscut şi sub numele de Rapid Prototyping.Primul avantaj al metodei aditive o reprezintă abilitatea de a realiza aproape orice formă geometrică.

Tehnologia Selective Laser Sintering -SLS a fost introdusǎ în anul 1990 şi reprezintǎ o tehnicǎ inovativǎ de rapid prototyping a cǎrei potenţial maxim încǎ nu a fost utilizat.

Sinterizarea laser selectivă este o tehnologie promiţătoare care înlocuieşte turnarea convenţională a aliajelor metalice. Selective Laser Sintering (SLS) reprezintǎ o tehnică adiţională care permite generarea unei structuri tridimensionale complexe, prin selectarea consolidată şi succesivă a straturilor de pudră (praf) metalică, şi lipirea strat cu strat unul deasupra celuilalt, folosind energie termică furnizată de o rază laser focalizată computerizat. Prin această tehnologie se pot realiza design-uri complexe pentru infrastructuri protetice fixe, mobilizabile, suprastructuri protetice pe implanturi, suprastructuri pentru epiteze faciale, etc., având o deosebită biocompatibilitate şi o precizie de adaptare net superioară scheletelor metalice fabricate prin procedeele convenţionale (de ex: turnare).

In legatura cu oferta de sinterizare, va prezentam in continuare cateva detalii.

Preturile noastre pornesc de la 7 euro per element, daca ne trimiteti fisiere STL. In cazul in care ne trimiteti modelul pentru design (bont mobil deretentivizat, sa nu fie dat cu lac distantator), pretul ajunge pana la 11 euro per element. In functie de volumul solicitat de catre client preturile se pot negocia.

In cazul in care modelati elementele din ceara, din pretul unui element se scade 1 euro. Se poate folosi orice ceara dar lucrarea trebuie sa fie modelata mai scurt cu 2 mm la colet pentru a realiza inchiderea marginala din program.

Lucrarile solicitate se realizeaza in maxim 3 zile lucratoare.

PXS DENTAL
CAD/CAM SOFTWARE
D700 3D SCANNER